3 çocuk babası olan Ahmet erbaşın ailesinin başına geçmesini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ahmet Erbaş(17) ve Emine Erbaş(14) 2005 yılında ailelerinin rızasıyla evlendiler.Toplumumuzda 2005 yılından önce bu evlilikler aileler rızası ile olabiliyordu.2005 ten sonra bu evliliklerin onune gecildi.                                        Bu sırada Ahmet erbaş ve emine erbaş ailelerinin rızasıyla  evlendiler daha sonra olay kamuya intikal etti ve  mahkeme kuruldu mahkeme sonucunda Ahmet erbaş 7 ay ceza evinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılamaya karar verildi. Ahmet  ve Emine mutlu bi şekilde evliliklerini sürdürmeye devam ettiler. 3 çocuğu ile mutlu bi yaşamları olan aileye küçük yaşta evlendikleri için 2016 da açılan kamu davası sonucunda Ahmet Erbaş 10 yıl 8 ay hapis cezası aldı ve Ümraniye ceza evine konuldu.                        Yuvaları dağılmış bu  ailenin tek isteği babalarına  kavusmak. iletişim 5078594211

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Erbaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet bakanligi: 3 çocuk babası olan Ahmet erbaşın ailesinin başına geçmesini istiyoruz». Emine ve imza atan diğer 140 kişiye katıl.