0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sadece Haziran ayında ve Temmuz'un ilk haftasında - 5 hafta olmadı bile -  4 yavru hayvan vahşice katledildi, biri 4 diğeri 8 olmak üzere iki tane çocuğumuz toprak altına girdi. Ülkemiz de kadın cinayetleri, çocuk istismarı, tecavüz iyice arttı. "Çocuklarınız  bilgisayar başında büyümesin " diye bangır bangır bağıran doktorların tavsiyesine uymaya çalışsak, çocuklarımıza 10 dakikalığına  sadece kapının önünde oynamalarına izin versek bile o son 10 dakikamız olabiliyor artık. Eğitim şart diyoruz suçun azalması için fakat ülkede eğitim sistemi herkesçe malum. Eğitimi yapamadılar bari caydırıcı cezalar gelsin. Bir Eylül  bir Leyla daha uçmasın aramızdan.

Sayın yetkililer  idam getiremiyorsunuz madem o zaman müebbet hücre cezası, gün aşırı bir bardak su ve ekmek verin. Hapishanede yemek yiyip, gülerek gününü gün etmek yerine, yemekten şikayet edip, yatağının rahatsızlığından sızlanmak yerine ölmek için yalvarsın. Caydırıcı cezalar konusunda sizlere güveniyoruz.

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Sert bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ADALET BAKANLIĞI: Tecavüz, pedofili, çocuk katilleri ve hayvan işkencelerine karşı caydırıcı cezalar gelsin». Zeynep ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.