Başarı

YAŞAMDAN HİKAYELER PROGRAMININ YAYINA BAŞLAMASI İÇİN

Bu kampanya 55 destekçi ile değişim yarattı!

Yaşamdan hikayeler programı ile yıllar yıllar önce istanbuldaki bir hastanede o zamanın hastane çalışanları gariban ailelerin bebeklerinin öldü deyip ellerine vermeyip hiç bir evrak da vermeden bebek arayan zengin ailelere para karşılığında satılmışlardır. Bu programda cem sümbül 42 yıl sonra kendi öz annesine dns testi ile kavuş muş ve diğer kişiler içinde dna testleri yapılmakta idi. Bu programın yayından kaldırılması için baskı yapanların yerine adaletli olarak yayının devam etmesine ve ailerinin arayan kişilerin cocukalrını arayan kişilere yardım edilmesine hem adli olarak toplumun her kesimin desteğini bekliyorum. Suçu görmeklikten gelmek suça teşviktir, sizlerde destek verin bu ve bunun gibi programlarlara yayın kısıtlaması ve yayından kaldırılmasını engellemek için

Bugün HİLAL İNCİ imzanı bekliyor!

HİLAL İNCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ADALET BAKANLIĞI-SAĞLIK BAKANLIĞI-AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI-TV8: YAŞAMDAN HİKAYELER PROGRAMININ YAYINA BAŞLAMASI İÇİN». HİLAL İNCİ ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.