* MEHMET TUTULKAN *KARTAL GÖĞE YÜKSELDİ KANI YERDE KALDI ADALET İSTİYORUZ...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Adalet Bakanligi ve tarafına Arife Tutulkan bu kampanyayı başlattı

KARTAL GÖĞE YÜKSELDİ KANI YERDE KALDI ADALET İSTİYORUZ

( MEHMET TUTULKAN )

02.12.2018 Hayatımızın en mutlu günlerinden biriydi ki en büyük acımızı yaşayana kadar :( eşim Mehmet Tutulkan ile biricik kızımıza 5 yaş süpriz doğum günü yapmıştık nereden bilecektik son gülüşümüz son anımız olduğunu. Aynı gün Beşiktaş - Galatasaray derbisi vardı kuzenleri ile derbiyi dışarıda bir mekana gidip izlediler derbi çıkışında eşim arabayı çalıştırmaya gidiyor lakin kuzenlerine sözlü saldırı ve arbede yaşandığını görünce canımmm benim koşuyor :( saldıran gözü dönmüş caniler çok kalabalık olarak kesici alet ve demirler ile saldırıyorlar ve hayatımın anlamına demir çubukla arkadan başına vuruluyor 5 gün hayat mücadelesi verdi çok savaştı ama kazanamadık. Ailemizi dağıtan hayatımızı yok edenler tatil yapıyor hayatlarını yaşıyor. kızımla beni bu hale getirenler hesap versin acı çeksin ayrı kalsınlar. Yazık değil mi bize baba diyen herkesin gözünün içine bakan '' anne mezarı açsak ne olur '' '' annecim aslında ölmek kötü değil dimi hem ölürsem babamın yanına giderim '' diye acımı kendi içimde yaşarken kızım için ayakta durup güçlü olmaya çalışmanın zorluklarını bilir misiniz yardım edin sadece ADALET  İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.