0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ADIM AHMET KARAGÖZ (AHMET BIYIKLI) , 1985 GİRESUN DOĞUMLUYUM, DOĞDUĞUM ZAMAN ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BIRAKILMIŞIM, BENİ BÜYÜTEN AİLEM 3 AYLIK KADARKEN ORADAN EVLAT EDİNMİŞ, 14 YAŞIMDA EVDE BULDUĞUM MAHKEME KAĞIDI İLE ÖĞRENDİM EVLATLIK OLDUĞUMU. GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYININ 21-22 SİNDE ATV DE ESRA EROL'UN PROGRAMINA ÇIKTIM BİYOLOJİK AİLEMİ BULMAK İÇİN ANNE TARAFI ÇIKTI ORTAYA, ANNEM TAMAMEN ZİHİNSEL ENGELLİ İMİŞ ŞEREFSİZİN BİRİ T.CAVUZ ETMİŞ BEN BU SEBEPLE DÜNYAYA GELMİŞİM VE ANNEMİ BEN HİÇ GÖRMEDİM 2011 DE VEFAT ETMİŞ BU ADAMI BULMAK İSTİYORUM ORTAYA ÇIKMIYOR. BU OLAY 1985 YILINDA GİRESUN, YAĞLIDERE, AKKÖY KÖYÜNDE OLUYOR. ADIM AHMET KARAGÖZ, O ZAMAN AHMET BIYIKLI OLARAK ANNEMİN SOYADI İLE NÜFUSA KAYDEDİLMİSİM. ANNE ADIM EMİNE BIYIKLI DEDE ADIM ÖMER BIYIKLI. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN HAYATIMI BASİNDAN BERI ALT ÜST EDEN BU KİŞİNİN BULUNMASI İÇİN HERKESİN DESTEĞİNİ RİCA EDİYORUM İNSANLIK NAMINA.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet KARAGÖZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ADALET BAKANLIĞI: 32YIL ÖNCE ENGELLİ ANNEME T.CAVÜZ EDİP DÜNYAYA GELMEME SEBEP KİŞİNIN BULUNMASINI İSTİYORUM». Ahmet ve imza atan diğer 175 kişiye katıl.