Adalet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

sonrasinda yatarak tedavi gorduğü D2 servisine teslim etmistir.Ekt uygulayacaklari icin kardesimi kamerayla takip edilen gozlem odasına almışlar ve yaklasik 1 saat kadar kimse yanina uğramamıştır yaninda tedavi goren başka bir hastanin personeli çaģirmasiyla gelmişlerdir.Mavi kod ekibinden Dr. Melis Demircinin ifadesine göre mudaheleye başlarken solunum coktan durmuş nabız yok ve dil geriye kaçmistir.Doktoru Hira selma Kalkan sözde kardesime koydugu teshis katotonik şizofreni  teshişi yanlışliği kamera gorüntülerinden belli olmaktadır.Kardesim hic bir destek almadan odaya kendisi gidip gelmiştir.Su an tanik sifatinda ifade veren Hira selma Kalkan isimli sahsin en az sanik sifatinda Manisa 6. asliye ceza mahkemesince yargilanan Alise Çoban,Fahri Karakaplan ve Necla Yıldız kadar ihmali vardir.hemsireler kadar kusurlu oldugu bellidir.Bir kaç saat geçmeden akşamına ölüm haberini bizzat hastahaneden beni aramalariyla ve soğuk kanlı konuşmalarıyla aldım.Akşamında cenazeyi almaya gittiğimizde ilk önce vereceklerini sonrasında ertesi gün heyetin toplanmasindan sonra vereceklerini söylediler.Sabahında cenazeyi almaya giden abim(Barış Koçak) 'a ve akrabalarıma sözde Savcı olarak tanittıkları kişi Savcı değildir . Olay gecesi polisin savcının hiç biŕ seyden haberi yoktur.İzmir Adli tıp Kururmunda yapilan Otopsi raporunda kesin ölüm sebebinin tespit edilemediği,bunun üzerine dosyanın İstanbul Adlı tıp Kurumuna gönderildiği, burada yapılan değerlendirmede kardesimin ölüm sebebinin pozisyonda asfiksi sonucu meydana geldiği, katatonik pozisyonda kalma eğiliminde olduğu,takip eden hemşireler tarafından bu pozisyonun düzeltilmedigi için hemşirelerin kusurlu olduģu ve ölümüyle bu kusurlu eylemleri arasında illiyet bağı kurulduğu rapor edilmiştir.Olayda adları gecen kişilerin 2.5 yildır Manisa 6. Asliye Ceza Mahkemesinde gorulen dava da meslekten ihraç edilmelerini ve  tutuklu yargılanmalarını talep ediyoruz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılarımla, sağlıcakla.

Bugün deniz imzanı bekliyor!

deniz koçak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlıği ve Sağlık Bakanlığı: Adalet». deniz ve imza atan diğer 703 kişiye katıl.