YENİDEN YARGILANMAK İSTİYORUM...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

DAYANIŞMA İÇİN ADALET İÇİN BENİM İÇİN DESTEK İSTİYORUM...PAYALAŞARAK ...

Lütfen Zamanınızı Ayırıp Okuyunuz...

Hayatım boyunca ezilenin haksızlığa uğrayanın yanında var olurken bir yandan da ezildim,dışlandım ve sayısız haksızlık yaşadım...
Vatanıma aşık bir öteki olarak doğdum bu dünyada...
Hayatım hep mücadele ile geçti.
Aranızda tanıyanlarda vardır tanımayanlarda vardır mutlaka...
Şuan FETO'dan ceza evinde olan eski Bursa Cumhuriyet Savcısı Ferruh Gün'ün tamamen komplo olarak uydurulan Çıkar Amaçlı Örgüt Kurmak İddiası ile o zamanın Ahlak Büro Amiri Teoman Yaman'ın önderliğinde hakkımda böyle bir dosya hazırlandı.Yargılandığım Beşiktaş Özel Yetkili Mahkeme'nin savcısı Celal Kara ise FETO suçlaması ile yurt dışına kaçıp iltica etti.Aslında amaç beni susturmak, aktivizim ve siyaset hayatında,iş hayatımda var olmamın önünü kesmekti.Hepinizin bildiği Ergenekon,Balyoz ve şu günün meşhur FETO davalarında ve meşhur REİNA katliamcısı onlarca kişiyi katletmişken haklarında istenen cezalar benden az oldu.Hak aradığım için hakkımda tam 4.770 yıl ceza istendi.ADİL OLMADIĞI ve yargılamalarda insan hakları ihlalleri olduğu için kapatılan ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER kaldırılmış olsa da ne yazık ki güzelim vatanımda adalet sadece KODAMAN diye tabir ettiğimiz ERGENEKON,BALYOZ ve FUTBOLDA ŞİKE davaları gibi davalarda ANAYASA MAHKEMESİ (AYM) karar verirken ''YENİDEN YARGILANMASINA'' diye karar vermektedir.Ne yazık ki hakkımda İHLAL kararı veren mahkeme haklı olduğum bir dava da bana ekte okuyacağınız gibi 5.400 TL gibi komik bir manevi tazminat veriyor.Tabi ki yaşadıklarımda yanıma kar kalıyor.
Adalet hepimiz için tüm dünya için tüm Türkiye halkı için çok önemli.Şuan cezaevlerinde olan hakim,savcı ve polisler bunu yaşayarak zaten öğreniyor.Ama eğer ülkemde adalet,hukuk uluslarası normlar düzeyinde işleseydi bugün bir çok kişi haksız yere cezaevlerinde yatmazdı.
EZİLMEZDİ...
Anayasa Mahkemesinin verdiği bu karara karşı Türkiye de iç hukuk yolları zannedersem tükendi.Ama asla yaşadığım bu hukuksuzluğu bu hak ihlalinin peşini bırakmayacağım.Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine yeni bir dava açarak HAKLILIĞIMI uluslarası bazda ispatlayacağım.
Yaşadığım hukuksuzluğu ve adaletsizliği tüm dünyaya duyuracağım...
Asla pes etmeyeceğim...
Kimse beni işlemediğim bir suç ile suçlayamaz...
Sesimi tüm dünyaya duyuracağım....
FETO madem bir çeteyse madem bu çetenin üyesi polis,hakim,savcılarsa bu hukukçuların verdiği kararlar nasıl adil olabilir.
Hakkımda dava açılması için talimat verenler ise hala üst düzey görevlerdedir.
Adalet istiyorum...
Hukuk İstiyorum...

ÖYKÜ ÖZEN

Bugün Öykü imzanı bekliyor!

Öykü Özen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: YENİDEN YARGILANMAK İSTİYORUM...». Öykü ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.