Vefa Kartal Özgür Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

VEFA KARTAL 77 GÜNDÜR ÖLÜM ORUCUNDA!

Vefa Kartal- 24 yıldır cezaevinde bu 24 yıl içinde birçok hastalıkla mücadele etme durumu ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca birçok kez sürgün yaşadı. Türkiye cezaevlerindeki yüzlerce ağır hasta tutsaktan sadece biri, diğer hasta tutsaklar gibi tedavisi keyfi ve hukuk dışı bir şekilde engelleniyor. Buna karşı tepki olarak bedenini ölüm orucuna yatırmış durumda özgür kalması ve tedavisinin yapılması hayati ve vicdani bir meseledir.

Yaklaşık 2 yıl önce, beyin lobları arasındaki damarlarda şişme olduğu için beyin cerrahisine sevk edilmiş. MR çekilmiş ancak bu MR’a ilişkin raporlar kaybolduğu için tedaviye başlayamamış. MR için yeniden randevu verilmiş, ancak bir daha hastaneye götürülmemiş. Hepatit B, prostat, yüksek tansiyon, ülser, bağırsak sorunu, alerji gibi birçok sağlık sorunu mevcut. 24 yıldır hapishanede.”

VEFA KARTALA ÖZGÜRLÜK !

TÜM HASTA TUTSAKLAR SERBEST BIRAKILSIN!

Bugün Cüneyt imzanı bekliyor!

Cüneyt Caniş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Vefa Kartal Özgür Olsun». Cüneyt ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.