Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 13.004 destekçi ile değişim yarattı!

öğretmen de türbanlı, anlatan o, bak mesela bunu yapmaları yanlış. Binlerce öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmen vermek çok yanlış. Yani bana bunu böyle özgürlük falan diye anlatmayın kardeşim, öğretmenin görüntüsü türbanlı öğretmen değil. Yani imaj olarak var mı var, maalesef var ama bana göre yanlış... İlk gün türbanlı öğretmenle başlamak kadar facia bir şey olamaz.
Bugün 23 Mart 202 ‘de Tele1 TV’nin sunucusu Can Ataklı ebatv’ de bu zorlu karantina günlerinde kendini işine,gençliğe adamış öğretmene karşı canlı yayında bu sözleri kullandı. Canlı yayınında kin kusan, toplumu insanları ve dahi kadınları ayrıştırmaya çalışan, özgürlüklerine engel olmaya ve bunu yaymaya yönelik söylemleri hiç çekinmeden dile getirme cesaretini göstermiştir.
Ve biz de insanlık olarak zor zamanlar yaşadığımız şu günlerde dini, ırkı, milliyeti ne olursa olsun tüm insanlara sahip olmaları gereken hakları gözeterek bize düşen vazife ne ise sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz.
Sorumsuz, ayrıştırıcı, saygı nedir bilmeyen Can Ataklı’nın ve bunu yayınlamakta hiçbir sakınca görmeyen Tele1’in susturulmasını programının kapatılmasını ve hakkında nefret suçundan dava açılmasını istiyoruz.
Sizlerden de özgürlüğe giden yoldaki engelleri hep beraber aşmak için online eğitimle emektar öğretmenlerimizden ders alan bir öğrenci olarak bilim ve ilim yolunda yürüyen herkese yapılana karşı imza bekliyorum.

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Kızılkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakanlığı : tele1 kanalında ebatv' deki başörtülü öğretmene çirkin söylemlerde bulunanlara dur! de!!». Hatice ve imza atan diğer 13.003 kişiye katıl.