TECAVÜZE İDAM İSTİYORUZ VE BASARACAĞIZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İNSANLIK BU OLAYDAN UTANÇ DUYMASI VE YAZDIKLARIMA DUYARLI OLMALI .İDAM İSTİYORUZ EVET ÇÜNKÜ EN CAYDIRICI CEZA BUDUR .

ÇOCUK SAHİBİ OLANLAR İYİ OKUSUN VEYA HERKESİN BİRGÜN ÇOCUĞU OLACAK DUYGUSU İLE

OLAYI HERSES DUYMUŞTUR . KONUYU BİLİYORSUNUZ ZATEN ŞEREFSİZLİK UTANÇ DOLU BİR OLAY .

SİZLER DEN İSTEDİĞİM BU ZAVALLI ÇOCUĞUN HAKKINI SİZLER TARAFINDAN ARANMASI . BU ZALİM OLAY SİZCE MÜEBBET HAPİS Mİ OLMALI HALA NEFES Mİ ALMALI . BU OLAY İDAM İLE KAPANMALI ÇÜNKÜ EN CAYDIRICI CEZADIR.  BELKİDE YARIN BİZİM ÇOCUĞUNUZUN BASİNA GELECEK BİR OLAYA SESSİZ KALMAMALIYIZ . O ÇOCUK TECAVÜZ MAĞDURU VE HASTAHANE DE KAÇ DİKİŞ ATILDI VE SUAN HAYATTA DEĞİL.  BİZ ONUN ABİSİ ABLASI BABASI ANNESİYIZ .  BU ZALİMİN CEZASINI İLK ÖNCE BİZ SONRA ALLAH VERECEKTİR   . DUYARLI ÜLKEMİN DUYARLI INSANLARI BU ZALİM OLAYA DUR DİYELİM İDAM BELKİ BİR NEBZE BİZİ SAKİNLEŞTİRE BİLİR AMA BU ZALİMİN ALLAH ÇOK KÖTÜ BELASINI VERECEK VE BUNU CEHENNEMİN KORKUNÇ  ATEŞİ İLE CEZALANDIRACAK.  YA MUHAMMET YA ÖMER YA ALİ ADALETİN BÜYÜK İNSANLARI NERDESİNİZ SİZDEN SONRA HERŞEY ÇOK DEĞİŞTİ . KEŞKE ÖLSEYDİM BU GÜNLERİ GORMESEYDİM.  BEN ELIMDEN GELENİ YAPACAĞIM SİZDE YAPIN ALLAH İÇİN PEYGAMBER İÇİN.

KAMPANYA BAŞLATICISI: UFUK DOĞU

ULAŞIM:

İNSTAGRAM:  @adalet_istiyoruz

Bugün Ufuk imzanı bekliyor!

Ufuk Doğu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı : TECAVÜZE İDAM İSTİYORUZ VE BASARACAĞIZ». Ufuk ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.