TECAVÜZE CİNSEL İSTİSMARA İDAM İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

3.5 yaşında bir çocuk tecavüze uğruyor iç organları parçalanıyor küçücük bedenine 80 dikiş atılıyor, kanserle mücadele eden bir anneye zorla sahip olunuyor yetmiyor o hastanede tedavi görürken öz babası 4.5 yaşındaki kızına defalarca tecavüz ediyor idrarını tutamaz hale getiriyor, 82 yaşında kendini bilmez bir adam boş bir arazide köpeğin boynuna pantolonunun kemerini takarak tecavüz ediyor buda yetmiyor Konya da bir adam heykele tecavüz ediyor Allahım evlatlarımızı nasıl koruyacağız nasıl korkmadan yaşayabileceğiz hergün bu vicdansızlarla aynı güne uyanmak istemiyoruz lütfen sessiz kalmayalım artık desteklerinizi bekliyorum Allah rızası için buna bi DUR diyelim bir kişi asılsın ki bu bi ders olsun onlara adalet yerini bulsun

Bugün BURCU imzanı bekliyor!

BURCU AKSOY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: TECAVÜZE CİNSEL İSTİSMARA İDAM İSTİYORUZ». BURCU ve imza atan diğer 301 kişiye katıl.