Berivan İçin Adalet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

#BERİVANİÇİNADALET

28 EKİM akşamı Berivan Minaz arkadaşları ile oturduğu bir  mekanda eve gitmek için hazırlanır.O sırada eski erkek arkadaşının abisi Tarık Onan, onu eve bırakmayı teklif eder.Berivan Minaz'da teklifi kabul eder.9.30 sularında mekanı terk ederler.Arabayı süren Tarık Onan,arabada Berivan Minaz'a silah dayatır.O sırada Berivan Minaz, arbadan aşağı kendini atar.Sonra Berivan Minaz eve tek başına gider. Daha sonra Tarık Onan Berivan Minaz'ı ıslarla tekrar buluşmaya zorlar.Berivan Minaz teklifini kabul eder ve aynı günü içerisinde tekrar buluşurlar.Ayaküstü Ceyhan Hürriyet mahallesinde buluşurlar.Bir süre konuşurlar.Konuşma uzakdıkça Berivan Minaz sıkılır eve gitmek ister.Tarık Onan ise biraz daha kalması için ısrarda bulunur.Ama Berivan Minaz Tarık Onan'ı reddeder.Ayağa kalkıp sırtını Tarık Onana döndüğü zaman Tarık onan Berivan Minaz'ı tehdit eder ve şu sözleri söyler;

Bak hele bak.! Tarık Onan: Ne yapıyorsun sen sesimin kaydını mı alıyorsun?
Berivan Minaz: Yok valla mesaj gelmiş ona baktım. Ben gidiyorum.
Tarık Onan: Sana bir şey söyleyeyim mi sen hayırlı kardeşsin.
Berivan Minaz: Yürüyerek mi geldin cidden?
Tarık Onan: Valla yürüyerek geldim.
Berivan Minaz: Araba nerede?
Tarık Onan: Araba evde.
Berivan Minaz: Sen git ben gidiyorum.
Tarık Onan: Bak hele gel hele gel.
Berivan Minaz: Ben dondum, sen donmuyon mu?
Tarık Onan: Hayır ben üşümedim.
Berivan Minaz: Saçmalama ben üşüdüm.
Tarık Onan: Sen silahı kafama dayadı diye..( Tarık Onan kafasına silah dayıyor.)
Berivan Minaz: Ağabey söz konuşacağız geldiğimde söz konuşacağız.( Gitmek istiyor.)
Tarık Onan: Sıkayım mi şimdi sana, ağzına sıkayım mi?
Berivan Minaz: Sık!
Tarık Onan: Aç tam ağzına sıkayım, sıkarım bak valla sıkarım aç lan ağzını
Silah sesi.

Adana Cumhuriyet savcılığı,olaydan sonra kayıplara karışan, 29 ekim sabahı gözaltına alınan Tarık Onanın mahkemede şu itiraflarda bulundu; onu canım istediği için,hiçbir neden ortada yokken öldürdüm.Hiçbir neden yok öylesine vurdum dedi.

Berivan Minaz sokak ortasında ağzından bir el ateş ile öldürüldü.O sadece hayalleri olan cesaret kırıntıları ile bunları hayatta geçirmek isteyen bir kadındı.Ama hiçbir günahı olmadan vahşetin doğurduğu bir erkek yüzünden amansızca öldürüldü.Belkide tek suçu ''Onu Ben Öldürdüm''diyecek kadar  insanlara güvenmesi hayatına alması idi.

sende imza kampanyasına destek ol.#BERİVAN İÇİN ADALET 'e yardımcı ol.

İnsanca kalmamız dileğiyle..

Bizleri instagram 'dan (@BerivanİçinAdalet) hesabını takip ederek,davayı takip edebilirsiniz.