Aile Kültür ve Ahlak Yapısına Zarar Evlilik Programı Sunucu ve Yapımcılarının Yargılanması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yaklaşık 10 yıldır televizyonlarda izlediğimiz evlilik programlarının ilk 2 yılı hariç kalan 8 yılı Türk aile kültürüne ve ahlak yapısına uymayan bunları yozlaştıran konseptler haline çevrildi. Programı yapanlar bu durumu fark etse de Türk halkının boş saatlerinde reytinglerin yüksek olması sebebi ile fazlası ile abarttılar, netice olarak 10 yılın sonunda ahlak yapısı yozlaşmış, kültür tahribat edilmiştir. Şimdi kararname çıkarılacağını duyduklarında televizyonlarda samimiyetten uzak gözyaşları ile ben yoruldum artık gibi açıklamalar program sunucuları tarafından ifade edilmiştir. Sadece programların kapatılması değil, başta sunucular olmak üzere yapımlarda payı olan insanların Türk kültürüne ve ahlak yapısına zarar vermekten yargılanmasını istiyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Özkök bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Türk Aile Kültürü ve Ahlak Yapısına Verilen Zararın Hesabının Verilmesi». Mehmet ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.