SİDAR UYGURLAR İÇİN ADALET ARIYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Sidar Uygurlar iki arkadaşıyla birlikte Siverek Alay yolunda seyir halindeyken Yılmaz Geyik adlı katili tarafından "Sen nasıl benim önüme geçersin" diyerek durduruluyor. Sidar Uygurlar arabadan indiğinde karşıdaki şahsın kendinden yaşça büyük olduğunu görünce özür dileyerek tekrar arabasına binerek ordan ayrılıyor fakat eli kanlı katil Sidar Uygurları takip ederek Kale mahallesi Seyfioğlu caddesinde kimsenin olmadığı ıssız bi yerde Sidar Uygurların kullandığı aracın önünü kesiyor. Sidar Uygurlar arabadan iniyor. Tekrar konuştuktan sonra aracına biniyor. Katili olan kişi Sidar Uygurların içinde bulunduğu araca ateş etmeye başlıyor. Kurşunlar kendine isabet etmesin diye çaba gösteren Sidar Uygurlar katilin silahından çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybediyor. Siverek halkı Sidar Uygurlar'ın kimseye zarar vermediğini katili olan kişiye herhangi bir saldırıda bulunmadığını söylüyor. Kamera kayıtlarında da bu açık şekilde görünmektedir. Sidar Uygurlar'ın katili kimliği belli olmasına rağmen halen dışardadır. Sidar Uygurlar için adalet istiyoruz.