Raperin serbest kalsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Değerli ses sanatçısı dilek demir yani raperin 1,5 yıldan fazladır bakırköy ceza evinde tutuklu bulunmaktadır. Kendisini dolandıran maddi manevi zarar verem olay günü fiziksel saldırada bulunarak canına kasdetmeye kalkışan kanı bozuk bir adama karşı kendisini savunup adama karşılık verip bunun sonucunda da adamın ölümüne sebep olduğundan 12,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Hapse girdikten 2 ay sonra kızı ölmüştür ve kızını görmesine dahi izin verilmemiştir. Bunları neye dayanarak yazıyorum söyleyeyim raperinin cezaevinden yazdığı mektuba dayanarak söylüyorum ve inanıyorum da böyle olduğuna. Raperini seven insanların onu yanlız bırakmayacağına inanıyorum. Sayın ADALET BAKANIM sizden ricamız bu konun tekrardan mahkaye sunulup değerlendirilmesidir. Allah rızası için sizden bunu rica ediyorum.

Bugün sefa nur imzanı bekliyor!

sefa nur volkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet bakanlığı: Raperin serbest kalsın». sefa nur ve imza atan diğer 350 kişiye katıl.