Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ve 1 diğer muhatap daha

Zabıt Katipliği Sınavında KPSS Puan Sıralaması Olmasını İstemiyoruz

T.C.

ADALET BAKANLIĞI

Personel Genel Müdürlüğüne

31/12/2013 tarihinde yayınlanan İcra Katipliği Alım İlanında, daha önceki katiplik ilanlarında rastlamadığımız "Kpss Puan Sıralaması" uygulamasına şahit olduk. Bu uygulamanın yalnızca İcra Katipliği Sınavına yönelik olduğunu düşünerek Zabıt Katipliği İlanını beklemeye koyulduk. Ancak son zamanlarda çeşitli çevrelerden edindiğimiz söylentilere göre,bu uygulamanın alım ilanının yıl içinde açıklanması muhtemel olan Zabıt Katipliği sınavında da uygulanacağı yönündedir.

Sınava başvuru yapan ve girmeye hak kazanan adayların bir kısmının kendisini denemek amaçlı sınava girdiği veya söz konusu listeye girmeyi başarıp sınava gitmediği düşünülürse; söylentilerin doğru olması durumunda, geçmişte KPSS 70 puan şartı ile sınava hazırlanan, katiplik için emek veren on binlerce insanın mağdur olacağını belirtmek istiyoruz.Böyle bir şey düşünülüyorsa, katiplik adayları olarak, bu uygulamanın en azından KPSS 2014’den sonra olmasını, katip adaylarının bunun bilincinde olarak KPSS 2014’e girmesini ve böylelikle tüm sorumluluğun katip adaylarına, yani bizlere bırakılmasını umut ediyoruz.

Gerekli hassasiyetin bakanlık makamınca gösterileceğini düşünürek, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

Enver Kasapçı bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 428 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Enver imzanı bekliyor!

Enver Kasapçı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü: Zabıt Katipliği Sınavında KPSS Puan Sıralaması Olmasını İstemiyoruz». Enver ve imza atan diğer 427 kişiye katıl.