Orhan Moramullu İçin Adalet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

ORHAN MORAMULLU

30 Ekim 2018 tarihinde Hatice Kiriş tarafından kullanılan araçla emniyet şeridinde duran arkadaşıma çarptı. Kaza tam olarak emniyet şeridinde Orhan park halindeyken (kaskı var) gerçekleşiyor. Sürücü hızlı bir şekilde Orhan’a çarpıyor ve metrelerce sürükleniyor. Sürücü tutanağa kaskı olmadığını ve seyir halinde olduğunu belirtmiş ancak elimizde videolar var. Son mahkemede sürücüye gencecik bir insanın hayatını elinden aldığı için 12.000 tl para cezası veriliyor üstelik 20 ay taksitle . Daha acımızı kendi içimizde bastıramamış bir ümit adaletten bir beklentimiz varken bir darbede ordan yedik.Bizim derdimiz para asla değil. Canımızı bizden alan, gencecik bir insanın hayatına son veren öğretmen(!)in elini kolunu sallayarak vicdandan uzak bir şekilde verdiği ifadeler ile şuan dışarıda olması. SAYIN FATİH PORTAKAL Bize destek olur sesimizi daha büyük kitlelere ulaştırmamıza yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz.

#OrhanMoramullununKatiliTutuklansın