KADİR ŞEKER için ADALET İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Kadir Şeker birini öldürmek için değil Ayşe’yi yaşatmak için olaya müdahil oluyor. Kadir kardeşimizin yaptığı hamle çok önemliydi. Belki de o müdahale etmeseydi şu anda çarpık ilişki yaşayan Ayşe aramızda olmayacaktı. Keşke olaylar bu raddeye varmadan kadınlara şiddetin uygulanmadığı bir toplum var edebilsek. Toplum vicdanı bu şiddet olaylarına ‘Dur, artık şiddet uygulayamazsın’ diyor. Kan bağı olmasa da ortada bir şiddet olduğunu gören Kadir, buna müsaade etmek istemedi ve kör bir kavgaya girdi. 19 suçtan sabıkalı kişiler dışarda rahatça volta atıp yine çirkin emellerine birini daha eklerken KADİR gibi tertemiz gençlerimiz adaletsizliğin kurbanı olmasın. Kadına şiddet uygulayan erkeklerin bir kravatla ceza indirimi aldığını görüyoruz. Çok çarpık bir sistem var. Gerçek adalet Kadir’in tutuksuz yargılanmasını ve ceza almamasını gerektirir... Mahkum olarak değil, doktor olarak hayat kurtarmaya devam etsin... KADİR ŞEKER İÇİN ADALET İSTİYORUZ.