Kızım Beni Unutmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

VELAYET SAVAŞLARI,

Herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Ben boşanma aşamasında bir Baba’yım. Başıma gelene kadar kanunların vahim durumundan habersizdim. Maalesef boşanma, velayet ve çocuğunuzu görebilme konusunda kanunların yeteriz ve tamamen yanlış olduğunu herkesin duymasını istiyorum. Bir kampanya başlattım ve bu konuda son nefesime kadar mücadele edeceğim.

Ben ellerimle büyüttüğüm, kıyamadığım, yanımdan ayırmadığım, Rabbimin emaneti kızımı boşanıyorum diye ayda sadece 2 hafta sonu görebilme hakkına sahibim. Çocuğumun suçu nedir?

Her mahkeme kararında “Çocuğun yüksek menfaati” deniyor ama kızımı bu kadar az görmemin kızıma ne faydası var? Kızım babasını Özlemiyor mu?

Bir çocuk Anne ve Babasından boşanmaz. Çocuk sorumluluk ister, fedakârlık ister onun menfaati her şeyden öncedir. O kendini savunamaz ve onun için doğru olanı yapmak Anne ve Babasının ASIL GÖREVİDİR.

Biz Devletiz, Çocuklarımız ise Devletimizin GELECEĞİDİR.  Onları Anne ya da Babasından uzak büyütmenin ve bunu mahkeme kararıyla zorunlu kılmanın çocuğa ne faydası vardır?

Mahkemeye “kızımla telefonda konuşamıyorum Eşim ve ailesi ile bu konuda sorun yaşıyorum bir düzenleme yapılmasını ve husumetlere sebep olmaması için adalete güvenerek düzenleme yapılmasını istiyorum” dedim ama maalesef cevap alamadım. Sebebi ise bu konuda bir düzenleme olmaması? Nasıl olmaz?

Zaten boşanma zor bir süreç iken, çoğu zaman velayeti alanın diğerine çocuk üzerinden acı çektirmesi toplumun malumu iken, nasıl olurda kanunlar bu durumu Çocuk için güvence altına almaz ve alamaz?

Ben bir Baba’ yım. Kızım için, onu korumak için bir an bile düşünmeden canım pahasına mücadele ederim. Kimse susmamı bekleyemez. Kimse kanunla da olsa kızımın zararına olan bir şeyi kızıma yaşatamaz. Ben onun Babasıyım ve her zaman onun dimdik yanında yer alacağım.

Babası ve Annesini eşit görme ve konuşma hakkı Çocuğumun İnsani haktır. Çocuğun Anne ve Babasını görmesini engellemek haramdır. Kampanyama destek verin.

Bu konuya çözüm olacak Kamu Denetçileri Kurumu KDK’ nın iyi hazırlanmış Tavsiye raporu var. Bu rapor devlete sunulmuş.

“Ebeveyne Yabancılaşma Sendromu” adında 1998 yılından beri dünyaca kabul görmüş, birçok ülkede kanunlarla desteklenip önlemler alınmış bir rahatsızlık var. Çocuklar mevcut kanunlar yüzünden bu rahatsızlıkla baş başa büyümek zorunda bırakılıyor. Ülkemizde ise bu durum ne yazık ki halen dikkate alınmamış durumda.

BİR AN ÖNCE KANUN DÜZENLEMESİ YAPILMALI.

-          Çocuklar eşit süre ile Anne ve Babasını görebilmeli

-          Ortak velayet zorunlu olmalı

İşte bende bu yüzden mücadele veriyorum.

Lütfen sesimi duyurun… Günler geçip KIZIMDAN uzak aylar olmadan… Çocuğum zarar görmeden… Kızım onu terk ettiğimi düşünmeden… Lütfen sesimi duyurun…

Change.org da başlattığım İmza kampanyamın ismi “Kızım Beni Unutmasın”

Açtığım face adresi ise  https://www.facebook.com/kizimbeniunutmasin

Tüm Çocuk, Anne ve Babalar için sesimi duyurun. Ekleyin, Paylaşın, Yorum yapın ve LÜTFEN DESTEK VERİN.

KIZIM BENİ UNUTMASIN!

Teşekkürler.Saygılarımla,

0553 945 5045 Murat İNCİ.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat İNCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakanlığı: Kızım Beni Unutmasın». Murat ve imza atan diğer 289 kişiye katıl.