Küçük meleklerimiz Annesiz kalmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Adalet Bakanligi tarafına Medine Aydın bu kampanyayı başlattı

Sadece sevilmek saygı görmek ve kendisini değerli hissetmek istemiş bunun için mücadele vermiş başarılı bir kadın bir melek  Pınar Umay Baykal  kocası tarafından kalbinden bıçaklanarak hayata gözlerini yuman  bir anne  küçük kızının gözlerinin önünde  bir çocugun sahit olmayacagı büyük olaylara sahit oldu onun minik gözleri   iki küçük  melek gözlerimizin önünde kayboldu  lütfen atık kadınların kendilerini degerli hissetebileceği   bir dünya için kenetlenelim ve evlilik öncesi herkes için  zorunlu olacak piskolokların önderliğinde seansların düzenlenmesinin  gerektini düşünmekten öteye gidemiyorum  ve bu  gereksinimlerim için sizden yardım istıyorum meleklerimiz kaybolmasın karsimizdaki kotülüklere karşı savunmamızı kendimiz alarak başlayalım   ve bu kotülükleri gerçekleştiren zalimler en agır sekilde cezalandırılsın  her gün güzel geçmeye bilir  ama her günün içinde mutlaka bir güzelik yaratabilirız hep birlikte bugünu güzelestirmeye varmisiniz  hadi hep birlikte adalet diyelim ve  Pınar ve Nehir unuturmayalım.  Eğer anneniz hayatta ise Sarılın ona sımsıkı ve geçmişte ona yaşattığınız her sıkıntı için tek tek özür dileyin ondan. Tutun ellerini ve hiç bırakmayın, tıpkı küçükken onun sizi yalnız bırakmadığı gibi… Şimdi sıra sizde, siz de onun yanından bir an olsun ayrılmayın. Ama eğer anneniz yanınızda değilse, gökyüzünde bembeyaz bir melekse de onun için üzülmeyin, daima çocuğu ile gurur  duymasını saglayın  çünkü hayatı güzeleştirecek olan sizlersiniz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.