İnfaz Koruma Memurluğu mülakat sonuçlarını çok bekledik. AÇIKLANSIN !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

CTE 3611 personel alımı için mülakatlar geçtiğimiz Aralık-Ocak döneminde yapıldı. Sözlü mülakatların ardından 2 aylık süre geçmesine rağmen sonuçlar halen açıklanmadı.Ocak ayının ikinci haftası sona eren mülakatların sonuçları için bekleyiş halen devam ediyor. On binlerce aday, Adalet Komisyonlarının sözlü mülakat sonuçlarını açıklamasını bekliyor. Ancak komisyonlar başvuru sonuçları konusunda sessizliğini halen sürdürüyor.Önceki yıllarda mülakatların sona ermesinden sonraki 1 hafta içinde açıklanan sonuçların açıklanması, son yıllarda 1-2 aylık süreçlere kadar tırmandı.Bu bekleyiş adayları tedirgin ederken mülakat sonuçlarını bekleyenler, sonuçların bir an önce açıklanmasını ve buna göre hayatlarına yön vermeyi istiyor.

Bugün yılmaz imzanı bekliyor!

yılmaz vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: İnfaz Koruma Memurluğu mülakat sonuçlarını çok bekledik. AÇIKLANSIN !». yılmaz ve imza atan diğer 228 kişiye katıl.