Her Hapishaneye Bir Kreş!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Adalet Bakanligi ve tarafına İlayda Ulaş bu kampanyayı başlattı

Adalet Bakanlığının açıkladığı verilere göre hapishanelerde annesinin yanında yaşamak zorunda kalan 560 çocuktan yalnızca 100’ü açık havayı görebiliyor. Açık hapishanede kısmen de olsa dışarıdakine benzer bir ortamda yaşayan bu çocukların dışında kalan 460 çocuk ise bir bölümü yüksek güvenlikli olan hapishanelerde, kuşları, bulutları öğrenemeden, gri duvarların ve dikenli tellerin ardında yaşamaya çalışıyorlar. Her hapishanede kreş bulunmamakta ve çocuklar günlerini koğuşlarda sağlıksız ortamlarda geçirmekte.

Çocukların ayrı yatak ve yemek hakkı bulunmamakta ve koğuşlara oyuncak dahi sokulamamaktadır. Biz psikoloji öğrencileri olarak çocukların geleceğimiz olduğunun farkındayız ve sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Gelin sizde bir imzayla amacımıza ulaşmaya katkı sağlayın.

Her hapishaneye bir kreş açılsın, çocuklara ayrı yemek ve yatak hakkı verilsin! Çocuklar çocukluklarını yaşayarak büyüyebilsin. Sende bu masum mahkumlara bir ses ol, bir imzayla destekle!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.