Gaziantepspor eski başkanı İbrahim kızıl ve yönetimi yargılansın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

49 yıllık geçmişi olan,Gaziantep şehrinin en büyük sembollerinden biri olan Gaziantepsporu aile kulübü haline getirip,trilyonluk vurgun yapan kızıl ailesi hukuk karşısında hesap vermelidir.Transfer gelirleri 60 milyon euroyu bulan kulübü,büyük bir borçla devreden ve kayıp paraların hesabını vermeyen başta İbrahim Kızıl,Mehmet Kızıl,Mustafa Kızıl ve yönetiminde yer alanlar bu vurgunun hesabını ivedi bir şekilde vermelidir.Bu bir istek değildir,olması gerekeni taleptir.

yolsuzlukları ile ilgili iddianemeye aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.  https://sporvehukuk.net/2012/05/09/gaziantepspor-yoneticileri-hakkinda-agir-iddianame/

Bugün MİKAİL imzanı bekliyor!

MİKAİL ASLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakanlığı: Gaziantepspor eski başkanı İbrahim kızıl ve yönetimi yargılansın.». MİKAİL ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.