Cinsel istismar zanlılarına İDAM!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde her geçen gün din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her canlıya tecavüz edilme oranının arttığını görüyoruz. Her ne kadar kendi kendimize bir şeyler anlatmaya çalışsakta kimseye sesimizi duyuramıyoruz.

Gelin birlik olalım, bu dünyadaki meleklerden EYLÜL YAĞLIKARA ve Leyla AYDEMİR kardeşlerimizi, meleklerimizi kaybetmenin taze acısıyla sesimizi bir kere daha duyurmaya çalışalım. O güzel ailelerinin kalbinde kalan o zifiri karanlığa ışık tutmayı deneyelim. Belki bu sefer bu saçma sistemde ise yarayacak bir şeyler yapmayı başarırız!

Biz daha da sesimizi duyuramadıkça daha da evlat gidecek bu dünyadan. Elinizi vicdanınıza koyun ve "Bu evlatlar en güzel çağlarında bunları hakketti mi?" diye sorun. Cevabınız evetse sizinde diğerlerinden zerre farkınız yok demektir. Eğerki cevabınız hayır ise;

KATLEDİLEN YAVRULAR İÇİN İDAM DİYE BAĞIRIN!

Bugün D. imzanı bekliyor!

D. A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Cinsel istismar zanlılarına İDAM!». D. ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.