CİNSEL İSTİSMAR CEZALARI ARTTIRILSIN!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Son yıllarda ülkemizde tavan yapan cinsel taciz olayları ve çocuk istismarının önüne geçmek için artık bir şeyler yapılmalı.. Öyle pis bir dönemdeyiz ki, bu sapık zihniyet çocuk ya da yaşlı, kız ya da erkek ayrımı yapmadan iğrenç fikirlerini gerçekleştirmekten çekinmiyorlar.. Bunun başlıca sebeplerinden biri de TCK'da Cinsel Taciz suçunun 3 ay hapisten başlıyor olması.. Çünkü yeni yasal düzenlemelerden sonra 2 yılın altında hapis cezası alan bir hükümlünün cezaevine bile girmediği bir ortamda, 3 ay gibi komik bir süre kimsenin gözünü korkutmuyor.. Cezanın amacı caydırıcı olmaktır, ama maalesef Cinsel Taciz ve Çocuk İstismarı suçlarında verilen cezalar caydırmaktan ziyade cesaretlendiricidir.. Artık bırakın çocuklarımızı yabancılardan korumayı, kendi babası, dayısı, komşusu, öğretmeni tarafından taciz edilen o kadar çok çocuk var ki, buna bir an önce son vermeliyiz.. Çocuğun yoksa bile, unutma sende çocuktun.. Çocuğun yoksa bile unutma yeğenin var.. Çocuğun yoksa bile unutma kardeşin var.. Çocuk İstismarı ve Cinsel Taciz suçlarının alt sınırlarının en az 3 yıldan başlaması ve caydırıcı olması için hadi sende imzanı at.. Ve herkesi uyandır, herkesi haberdar et, ne kadar çok imza, o kadar umut..

Bugün Serhat imzanı bekliyor!

Serhat Meşe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: CİNSEL İSTİSMAR CEZALARI ARTTIRILSIN!!». Serhat ve imza atan diğer 593 kişiye katıl.