Kampanya Kapatıldı

Ankara' da tek binada , yeni bir adliye istiyoruz.

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Ankara,  Türkiye Cumhuriyeti' nin  başkenti ve   en büyük 2. ilidir.Ancak Adalet  hizmeti  bu ilin  vatandaşlarına bir çok değişik semtte yer  alan  değişik  binalarda verilmeye çalışılmaktadır.Binaların adliye olma özelliği  yoktur.Kentin değişik yerlerinde yer alan   binalara   vatandaşın   ulaşımında ve    hakkını  alabilmesinde  güçlükler  yaşanmaktadır.Ayrıca  yargı mensubu  Hakim, Savcı, Avukat  ve diğer  Adliye personeli  de   Adliye vasfı olmayan,   Adliye olarak planlanmayan bu binalarda  zor şartlar  altında   adalet hizmeti vermeye çalışmaktadır.Şüphesiz bu şartlar altında   Adalet   tam olarak  tecelli etmemekte  ve  toplumun her kesiminin  şikayetlerine  neden olunmaktadır:Açıklanan    ve Adalet  Bakanlığı ile  Başbakanlık tarafından da   dikkate alınacak tüm gerekçelerle    Ankara 'ya yakışan ,  vatandaşın ve  Yargı mensuplarının  beklentilerine   uygun  ,hak  aramayı kolaylaştırıcı    mahiyette  bir  Adliye Hizmet binasının inşa  edilerek   kullanıma açılmasını hukukçular  ,vatandaşlar olarak talep ediyoruz.

Bugün Süleyman Sırrı imzanı bekliyor!

Süleyman Sırrı Kuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Ankara' da tek binada , yeni bir adliye istiyoruz.». Süleyman Sırrı ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.