Adli suçlarla ilgili ceza indirimi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

FETÖ soruşturmalarından sonra cezaevlerinin durumu su götürmez bir gerçek. Yazılı ve görsel medyaya yansıyanlarda bunları kanıtlar nitelikte. Ancak hafif suçlardan dolayı cezaevlerinde çok ağır hüküm giyen mahkumlar bulunmakta.(Terör, Tecavüz, Cinsel istismar, Çocuk istismarı hariç.) Onlar için hep birlikte bir umut ışığı olalım ve özgürlüklerine kavuşmalarına yardımcı olalım. Daha adil yargılanmaları için hep birlikte elimizi uzatalım.Ocak ayından beri gündemde olan 5 yıllık ceza indirimi konusunda beklentileri daha fazla yayalım. Bizler bu mesele için birlikte hareket edebiliriz. Mahkum ailelerinin maddi, manevi birçok konuda zorluk çektiği aşikar. Onların sıkıntılarını paylaşmak insanlık için bile çok önemli. Bunun için bir imza atmaya ne dersin?

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Adli suçlarla ilgili ceza indirimi». Emre ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.