Adalet MYO öğrencilerinin diplomasinin değersizleştirilmemesini

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adalet Meslek Yüksekokulu’nun kuruluş amacı, "Adalet Bakanlığı’nın çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan 'nitelikli ara insan' gücünün yetiştirilmesi ve Bakanlık Teşkilatı’nda görev almış personele hizmet içi eğitim sağlanmasıdır." İbaresiyle belirtmiştir. Biz bu nitelikli ara insan gücünün yetiştirildiği programda okuyor, hiçbir eğitim almamış bir sürü insan ile aynı sınava ve şarta tabi tutuluyoruz. Diplomamız değersizleştiriliyor, iş imkanlarımız azalıyor. Hiçbir ilişiği bulunmayan bölümlerden mezun kişiler atanarak bu programdan mezun olan kişilerin hakkını yiyor.

Buna bir dur denmesi ve alımların artırılması için lütfen adalet bakanlığına, bimere, cimere yazın arkadaşlar. Twitter'dan, #diplomamidegersizlestirme ile bize destek verebilirsiniz.

Bugün Hadice imzanı bekliyor!

Hadice İsmetoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Adalet MYO öğrencilerinin diplomasinin değersizleştirilmemesini». Hadice ve imza atan diğer 53 kişiye katıl.