0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hergün içimiz kanaya kanaya okuduğumuz çocuk istismarı , kadına , çocuğa , bebeğe tecavüz haberlerini artık okumak istemiyoruz . Bu insanlara gereken cezaların verilmesini , emniyet mensuplarının konuyu basit bir ifade ile salıverme ile bitirmesini istemiyoruz . Babasının tecavüz ettiği , 3 yaşındaki çocuğun bir Sapık tarafından tecavüze uğramasını normal karşılamak istemiyoruz . Lütfen duyun sesimizi annelerin yüreği yanmasın . Kadına , erkeğe , bebeğe , hayvana her canlıya yapılan tecavüz idamla sonuçlanmalı , cezalar caydırıcı olmalı . Lütfen bu haberleri okumayalım artık . Okullarda din eğitimi verilsin , bunu yapanlara cezaları verilsin . Sesimizi duyurmak için bize yardım edin lütfen

Bugün Emel imzanı bekliyor!

Emel Aksan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet bakanlığı : Çocuk tecavüzlerine idam istiyorum , cezaları annelerin acısını hafifletmeye yetsin». Emel ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.