0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuklarımız saftır, temizdir, masumdur, kendilerini savunmadan acizdirler. Özellikle günümüzde sayıları son derece artan sapık ruhlu, karaktersiz, insanlıktan nasibini alamamış yaratıklar; kanunda yer alan cezaların yetersizliğinden dolayı hiç çekinmeden, korkmadan hatta ve hatta şartlı tahliyede iken bile onların hayatlarını kirletmektedirler. Bu sebeple sadece bir hukukçu olmam dolayısıyla değil bir insanlık vazifesi olarak öncelikle idam cezasının getirilip ardından kanunun konu ile ilgili hükümlerinin ivedilikle, "Çocuklara tecavüz edenler idam edilir, taciz edenler ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılır." şeklinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyor, yetkililerden konu ile ilgili yardımlarını talep ediyorum.

Bugün Rıdvan imzanı bekliyor!

Rıdvan Kaynak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Çocuk tecavüzcülerine idam, tacizcilerine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası gelsin !!». Rıdvan ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.