Eşinin kaynar suyla yaktigi Gündüz abla icin adalet istiyoruz!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

mersinde gercekleşen bir olay açık cezaevinde yatan bi adam 3 ayda bir olan iznini kullanarak evine gidiyor. gittigi aksam eşini dövmeye başlıyor kemerle ve öldüresiye kadin ufak bi bosluk yakalayip adamin elinden kurtulup odaya kaciyor ve camdan yardim istiyor polis cagirin kurtarin diye kimse hic bisi yapmiyor. adam kapiyi kirip kadini iceri surukluyor.  bi sefer kadini kemerle bogmaya calisiyor ve seni bu kadar kolay öldürmeyecegim diyerek elini ayagini bagliyor mutfakta ketilda su kaynatip (bu olaylar olurken 8 yasindaki kizi agliyor ve annemin cani aciyor diyor) kucuk kizida kemerle dövüyor ve yorganin altina sokuyor. kaynamis suyu kaptigi gibi kadinin boynundan asagi döküyor söylerken yani düşünmesi bile can yakici bir tarafta kizinin cigliklari bir tarafta uzerine dokulen KAYNAR SU !!! bu aci bu siddet bunu  hic kimse haketmiyor bu olay boyle kalmamali Söyleyecegim o ki ADALET ISTIYORUZ GÜNDÜZ ABLA ICIN ADALET ISTIYORUZ!!! ilk twitterdan yardim edin cagrisinda bulunmuslardir .

Bugün hale imzanı bekliyor!

hale çakırcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakani : eşinin kaynar suyla yaktigi Gündüz abla icin adalet istiyoruz!!!!». hale ve imza atan diğer 236 kişiye katıl.