Okul da dişleri kırılan isanin babası ceza almasın. Okul müdürü cezasını çeksin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ilkokul 2. Sınıf öğrencisi isa okulda öğretmenlerin ihmalsizligi yüzünden düşüp  dişlerini kırdı. Bunun sorumlusu okul müdürü  okula gelen anne babayı okuldan kovup , şikayette bulunan anne babaya dava açtı.  Gerek maddi durum gerekse anne ve babanın (ilk okul mezunu ) eğitim durumundan dolayı gerekeni yapamayan anne babaya okul müdürü dava açtı. Davanın sonucu; onlar memur diye babaya 11 ay hapis  cezası verildi.

Bu olay faklı şekilde de olsa çoğumuzun başına gelebiliyor . Okul müdürü aracilariyla davayi  kazandı bununla kalmayıp babanın  hapis cezası almasına sebep oldu. Bu olay  sizinde başınıza gelebilir. Küçük isa kırılan dişleriyle yaşamak zorunda kaldı. Babası ise hapse girmek zorunda .

Adalet yerini bulsun. Sen de kampanya yi imzala !

Bugün Edakocak imzanı bekliyor!

Edakocak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet bakanı: Okul da dişleri kırılan isanin babası ceza almasın. Okul müdürü cezasını çeksin». Edakocak ve imza atan diğer 59 kişiye katıl.