Çocuk istismarına İdam istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Çocuk bu benim gibi kardeşlerim gibi ... hiç mi vicdanları yok nasıl yapabiliyorlar bunları .Allah yardımcıları olsun ,Allah doğru yolu göstersin onlara İnşallah bunca insan a bu zülm bu acı neye ? O küçücük çocukların ve yahut gencecik kızların suçu günahı Ne ? Kalpte merhamet olmadıktan sonra Ne söylesek boş gerçi de içim acıyor dayanamıyorum ,bunları görmeye duymaya katlanamıyorum .Canım yakıyor tüm bunlar ve bilemem ki bhnu yaşayanlar Ne durumdadır .çok üzücü bir durum sonunun bile bile neden böyle şeyler yapar ki bu insanoğlu düşünmez mi hiçbirşeyi o kadar mı kalbi kararmış ,o kadar mı acımasız ve Allah’a inançları kalmamış .Rabbim sen bizi şeytana dönmüş insanın kötülüğünden koru !Sen bu durumdakilere sabır ver , acılarını dindir . Ne hoş ki onlara bu dünyada ölümle kurtulduklarını sanarlar,ne yazık ki içinde bir nokta merhamet kalmamış insanlara ce ne yazık ki bu dünyanın sonunda onları büyük bir azap bekliyor .Allahım sen bizi koru ! Türk ,Kürt ,Müslüman veya Hristiyan ne farakeder onalr da insan değil mi ? Onlar da masum küçük çocuklar veya gençler değil mi ? Her şeyi geçtim onların bu hayatı yaşamaya hakları yok mu nasıl nasıl yapabiliyorlar ,Allahım aklım almıyor .Bu kadar mı kararmış gözleri üç günlük dünyada ki zevkleri için cennette ki sonsuz güzellikten vazgeçemek neye ?
Ben idamın gelmesini istiyorum ,bunun için elimden ne gelirse yapacağım .Lütfen idamı getirin .İnsanlık daha doğrusu Müslümanlık bunh gerektirir , biri ağlarken ona öylece bakılmaz ona yardım etmen gerek eğer yardım edemiyorsan duyurman gerek ! İdam gelsin bu zulm kalksın ,yaşlı gözleri silelim .Onlara acımak yok ,asla ama asla yok .

İdam  istiyoruz !

İdam istiyoruz!

İdam istiyoruz !

Bugün Adalet Bakanlığı imzanı bekliyor!

Adalet Bakanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanı : Çocuk istismarına İdam istiyoruz». Adalet Bakanlığı ve imza atan diğer 925 kişiye katıl.