0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Son günlerde Bir çok bakanlığımızın takibinde bulunan Çiftlik Bank Adıyla anılan şirketin yöneticileri ve sahibi ortada görünmemektedir. Bir çok insan 2 aydır  paralarını alamamaktadırlar. Yatırım amacıyla reklamı yapılan ve insanları aldatan sistem olduğu gerekçesiyle soruşturma konusu olan şirket.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bakanlıklarını En üst düzeyde harekete geçirmiş ve haklarında inceleme başlatılmıştır. Bu olay hasebiyle Çiftlik Bank adıyla anılan şirket Bakanlık soruşturmasını ve bankaları bahane ederek sisteme bir şekilde paralarını yatıran vatandaşları mağdur etmektedir. Çiftlik bank adıyla anılan şirkete bir şekilde paralarını ve hayallerini kaptıran bakanlıklarımızın verileriyle 500 bin civarında üye hiçbir şekilde adı anılan şirket yöneticilerine ve sahibine ulaşamamakta ve sosyal medya sayfaları üzerinden sistemin hala hazırda olumlu reklamlarını yapan trol diyerek nitelendirdiğimiz kullanıcılar bulunmaktadır. Bu sürecin ileri seviyesinde doğrudan etkilenecek 500bin üyenin bir çogunun sonu hüsran ve geri dönülmesi imkansız toplumsal bir kaos oluşması muhtemeldir. Sayın devlet yetkililerimizden Çiftlik bank adıyla anılan şirketin sahibi, ortakları, yöneticileri, sosyal medya üzerinden insanları aldatıcı yazılarla teşvik eden parayla tutulmuş sosyal medya trolleri, ve doğrudan adı anılan şirketin para transfer ağının izlenmesi ve suç teşkil eden unsurlar gözlemlenirse yukarıda belirtilen şahıslar hakkında nitelikli dolandırıcılıktan daha caydırı bir ceza verilerek ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanmaları ilgili şahısların hali hazırda bulunan aktif yolculuk ve yurtdışı çıkış serbestliklerinin bir an evvel yasaklanmasını ülke dışına para transfer işlemlerinin kısıtlanmasını yurt dışında bulunduğu iddia edilen Çiftlik Bank sahibi, ortakları yöneticileri ve aşagıda adı anılan şahısların İnterpol aracılığıyla Türkiye'ye getirilelerek yargı önüne çıkarılmalarını ÇİFTLİK BANK MAĞDURLARI olarak devletimizden arz ederiz.

Çiftlikbank ilişkili şahıslar

MehmetAYDIN (TC.NO:16904094564),

Şirket Genel Müdürü Niyazi KARAKOÇ (TC.NO: 57823508626)

Eski Genel Müdür Savaş YIKILMAZ (TC.NO: 48661712184)

AvukatMehmet TUNA (TC.NO: 29573337122)

Annesi Fatma AYDIN (TC.NO: 17048089782),

Abisi ve Şirket Ortağı Fatih AYDIN (TC.NO: 17042089900)

Eşi Sıla SOYSAL (TC.NO: 50638633026),

MehmetAYDIN’ın Koruması Cafer ÇOLAK (TC.NO: 24193785650)

Basınve Reklam Yüzü Mehmet ÇEVİK

Yüklü Miktarda Para Ödemesi Yapılan Ayhan ÇALIŞKAN

Yüklü Miktarda Para Ödemesi Yapılan Kemal BATMAZOĞLU

Yüklü Miktarda Para Ödemesi Yapılan Cenk ÇARPAR

Bugün Abdilkadir imzanı bekliyor!

Abdilkadir Kızıltepe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanı : Çiftlik Bank İsimli şirket sahibi, yöneticileri Hakkında yurtdışı çıkış yasağı koyulması.». Abdilkadir ve imza atan diğer 248 kişiye katıl.