Babam İçin Adalet İstiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Babam Niğde Yeşilgölcük Kasabası belediye başkanı Hakkı Şengül 08.05.2018 tarihinde makamında görevi başında silahlı saldırı sonucu vefat etti. Saldırıyı gerçekleştiren Serkan Teltik gerekçe olarak belediyede çalıştığı halde babamın sigorta yapmadığını ve annesine karısına küfür ettiğini ifade etmiştir. Arkadaşlar babam küfür bilmeyen bir insandı değil birisinin anasına avradına küfür etmek yanında birisi bu tarz bir küfür etse sustururdu onları. Çocukları çok severdi onların eğitimi için çok çaba sarf etti benim babam, vefat ettikten sonra öğrendik 400'ü aşkın çocuğa eğitim yardımı yaptığını ve bu çocukların içinde katil Serkan Teltik'in kızı da vardı. Sigorta yaptırmama konusunun aslı şöyle: Babam başkan olmadan önce seçim hazırlığında Serkan Teltik babamdan başkan seçildiği zaman kendisini işe almasını istemiş babamda yardımcı olacağını söylemiş. Babam başkan seçildikten sonra belediye de personel açığı olmadığı için katilin İşKur dan işe girmesinde yardımcı oldu. Katil işkurdaki işi bittikten sonra belediyede çalışmak için babamı sürekli rahatsız etmeye başladı. Kendi kendine belediyeye gelip çalışmaya kalkıştı. Babamda çocukları ailesi mağdur olmasın diye parasını kendi cebinden verdi. Sonrasında katil evimize eşiyle gelip  babamı tehdit etti. Babam buna rağmen bize bir zarar gelmesin diye katilden şikayetçi olmadı. Mahkeme katile 15 yıl hapis cezası verdi. Bu mudur Türkiye'deki adalet sistemi? Adaletin yerini bulmasını katilin ağırlaştırılmış müebbet hapsini istiyoruz. Lütfen sesimizi duyurun sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

Bugün Ozan imzanı bekliyor!

Ozan Şengül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet : Babam İçin Adalet İstiyorum». Ozan ve imza atan diğer 492 kişiye katıl.