Kampanya Kapatıldı

AlibabaPEDOFİLİsuçuişliyor.Çocuk ve seksi kelimeleri birarada kullanılamaz.

Bu kampanya 813 destekçi ulaştı

• Alibaba internet üzeri satışında büyük bir pedofili şuçu işlemekte. Çeviride hata olduğunu savunan şirketin açıklamalarını kabul etmiyoruz. Ürünlerinin açıklamalarına ''seksi sıcak çocuk mayosu'', ''çocuklar için seksi tanga'' gibi oldukça çirkin ürün açıklamaları bulunmakta ve ayrıca playboy tavşan figürlü çocuk tangaları üretmekte. Bu doğrudan bir pedofili suçudur. Sitenin satışının tamamen kapatılması için destekleriniz oldukça önemli.Burada oldukça önemli başarılar elde edildi. Lütfen sadece imzalamakla kalmayın ve hergün günde en az 3 saatinizi ayırdığınız sosyal medya hesaplarınızdan imza isteyin. Bu bir hak, biraraya gelin, arayın, elinizin ulaşabildiği her yere, adalet bakanlığa ve kollarına şikayetlerde ve dilekçelerde bulunun, Pedofiliyi hazmetmiş bir toplumda çocuk büyütmek eminim ki istemeyeceksinizdir. https://www.alibaba.com/product-detail/2014-sexy-girls-nude-kids-micro_1519874098.html?spm=a2700.7724838.0.0.smsdly&s=p

Bugün İrem imzanı bekliyor!

İrem Özçelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet : AlibabaPEDOFİLİsuçuişliyor.Çocuk ve seksi kelimeleri birarada kullanılamaz.». İrem ve imza atan diğer 812 kişiye katıl.