ADALARDA ATLI FAYTONLAR YERİNE ELEKTRİKLİ FAYTONLAR İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adalarda  atların faytonlarda çalıştırılması son derece acımasız ilkel ve adalara yakışmayan bir eylem. Ancak sadece atlara binme atlar ölüyor demek  yeterli değil  yerine konacak alternatifi ön planda vurgulamak gerekir. Biz bunun için elektrikli faytonların kullanılmasını istiyoruz kavramının ön planda bir slogan olmasını istiyoruz. Zira nostalji tutkunları ,faytonları  çocukluğundan beri çok sevenler oldukça büyük bir kitle birde  atlı faytonlar kalkarsa faytoncuları düşünerek  istemeyenlerde bir büyük kitle oysa elektrikli faytonları yine mevcut faytoncular çalıştırarark işsiz kalmayacaklar Kullanım maliyetleri çok düşük ve  .Adalar idrar ve dışkı kokusundan kurtulmuş olacak .ayrıca atlara iyi bakılarak çalıştırılsın diyenlere şu anlatılmalı bu işin gereği atlar aç susuz koşturulmak zorunda  aksi durumda çatlar ölürler .Böylesi bir çalıştırılma koşullarıda atların 20-25 yıllık ömürlerini 2 -3 yıla indiriyor. Atlar ne olacak sucuk mu olacaklarada korkmayın kontrol edilerek adalarda yada başka bir ortamda  haralarda   doğal yaşama kavuşturularak yaşatabilinirler .Zaten sucuk olma riski varsa  ölen atlardanda yapılıyor ve  afiyetle yiyoruzdur.

Bugün SERDAR imzanı bekliyor!

SERDAR TAŞTAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ADALARDA ATLI FAYTONLAR YERİNE ELEKTRİKLİ FAYTONLAR İSTİYORUZ». SERDAR ve imza atan diğer 81 kişiye katıl.