No ens prohibireu l'ofrena floral a Francesc Macià!!

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 100!


Des de la fundació de la Coronela de Barcelona, ara fa cinc anys, cada Diada, la Coronela de Barcelona ha sortit des de la Porta Gòtica del Consell de Cent al Carrer Ciutat, fent el mateix camí que va realitzar en Rafael Casanova l'11 de setembre de 1714, escortant a diverses entitats, associacions, partits, grups estrangers, ciutadans barcelonins, etc., per fer l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la Ronda Sant Pere. I això després d'haver sol·licitat i obtingut, cada any, el pertinent permís. Enguany, el comissionat de Memòria Històrica, els denega la sortida des d'aquesta porta al·legant que "és la jornada commemorativa civil més important de Barcelona (Diada) i de la nació (en minúscula). L'Ajuntament hi té una participació destacada i no s'adiu amb la línia commemorativa que practica acollir ni participar en una desfilada d'època, atesa la solemnitat de la Diada". És com si la Coronela de Barcelona, no fos prou digna, demostrant la ignorància que es té al respecte. Han demanat en dues ocasions, des que hi ha nou govern a l'Ajuntament, entrevistar-se amb el comissionat, i al segon intent els donen cita pel 14 de setembre.

Llegeix-ne més a http://www.catalunyalliure.cat/2016/08/colau-prohibeix-coronela-lofrena-floral-rafael-casanova-l11-setembre/ ©2018 Nicolás Martín / Diari Catalunya Lliure

És per això, que iniciem aquesta petició perquè l'ajuntament de Barcelona, doni permís a la Coronela per poder fer aquest acte. Si no ho fa, sortirem al carrer i el poble farà aquest acte amb permís o sense perquè "ELS CARRERS SERAN SEMPRE NOSTRES"!