Kampanya Kapatıldı

Adı Şilan Gürer. Henüz 14 yaşındaydı. Bugün, toprağa verdik.

Bu kampanya 2.128 destekçiye ulaştı

Sn.Cumhurbaşkanı;

Erenköy Kız Lisesi'nde Lise 1.sınıf öğrencisi ŞİLAN GÜRER, geçirdiği kalp krizi neticesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 14 yaşında ki çiceğimizi, bugün toprağa vermenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesi'nin tek evladıydı. "Tedbir kuldan, takdir Yaradan'dan" diyoruz ancak okulumuzda, acil durumlarda müdahale edecek bir doktor, bir hemşire bulunmamakla birlikte, revir ihtiyacımızın eksikliğini her geçen gün hissetmekteyiz.

Çocuklarımızın hayatı herşeyden önemlidir. Devletimizin, bu konuya ivedilikle çözüm getirmesini istiyoruz. Acil durumda, o anda okulumuzda bir doktor, bir hemşire olsaydı BELKİ kurtarılabilinir, bugün de arkadaşları ile okulunda olabilirdi. Anında müdahale ile, hayata döndürülen birçok yaşam mevcuttur.

Okulumuzdan, bir evladımızın cenazesi çıktı. Hepimiz perperişanız. Lütfen bu son olsun. Başka Şilanlar ölmesin. Tüm Devlet Okul'larında revir kurulmasını ve gereğini bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Sibel Aksoy

EKL 1990 Mezunu

Bugün sibel imzanı bekliyor!

sibel aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adı Şilan Gürer. Henüz 14 yaşındaydı. Bugün, toprağa verdik.». sibel ve imza atan diğer 2.127 kişiye katıl.