Acil Tıp Teknisyeni (Att) Elinden Sertifikaları Geri Alınmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ATT ler olarak her alanda canla başla çalışan insanlarız. Biz diyalize yıllardır emek veren ve işini severek yapan insanlarız.Diyaliz teknikeri mezunu çok fazla olması sebebiyle devlet zamanında bize tanımış olduğu sertifika hakkını şimdi elimizden alıyor. Evet diyaliz teknikeri arkadaşlarımızın mağduriyetini de anlıyoruz.Ve bundan sonra ATT'lere sertifika verilmeyebilir fakat bu hakkı kazanmış olan ATT arkadaşlarımızın hakkının elinden alınmaması taraftarıyız. ATT'ler sertifikalarını yenileyip diyaliz alanında çalışmaya devam etmelidir.Biz bu sentrifikayı kolaylıkla almadık 3aylık eğitim dıye küçümseniyor Ama sınav mülakat stresini bizde yaşadık bizde çalıştık sentrifika için çoğu kişi eşini çoçuğunu evini bırakıp sertifika için şehir dışında eğitime gittik bizde yurtta ,aparta kaldık ,maddi olarak bizde yıprandık işimiz olsun düzen kuralım diye. Şuan düzen kurduk işimiz var derken yeter bu kadar mutluluk diyerek geri alıyorsuNuz biz hakkımız olarak vermek istemiyoruz  çünkü hak ederek aldık . biz att olarak yeterli atama oldu da biz mi gitmedik Bir taraf mağdur edilerek düzenleme olmaz hakkımız elimizden alınmamalı