Kampanya Kapatıldı

KAV Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Konukevi Kız Yurduna Dönüşmesin!!!

Bu kampanya 48 destekçiye ulaştı

Her karma yurdun ayrı bir kültürü vardır. Kızlar ve erkekler belirli düzeyde kardeşçe yaşar. Malesef bu kardeşliğin tadına varılmasını engelleyecek önemli kararlar alınmıştır. Bu binada (KAV Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Konukevi) bulunan dairelerdeki tek kişilik odadalarda yaşayan erkek öğrencilerin okul kampüsü içerisinde yer alan sadece çift kişilik odalarda kalmaya mecbur bırakılmaları adaletsizliktir. Beraberinde kampüs dışındaki konukevinin ortak alan WC'lerindeki pisuvarların kaldırılması vb. için ayrılacak bütçe, aksine geliştirilmesi için harcanabilir.

Kampüs içerisinde ve dışarısındaki konukevlerindeki çift kişilik odalardaki televizyonun konumu, mini mutfak büyüklüğü, dolap sayısı banyo genişliği; ayrıca yurt ortak alanında bilardo masası gibi önemli farklar bireylerin yaşam alanlarına ilişkin bilinçli tercihleriyle belirlenmelidir. Bu önemli seçim hakkının kız ve erkek öğrencilerin ellerinden alınması ve her iki cinsiyet gurubu icin haksızlık yapılmasının önüne geçilmelidir.

Bugün Damla Su imzanı bekliyor!

Damla Su Aydım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Konukevi'nde Kalan Öğrenciler: KAV Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Konukevi Kız Yurduna Dönüşmesin!!!». Damla Su ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.