Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 1.824 destekçi ile değişim yarattı!

KCK üyesi olmak suçlamasıyla hapishanelerde özgürlüğünden yoksun bırakılan Kürt siyasetçiler halen cezaevlerinde bulunmaktadır.

Kürt sorununun demokratik çözüm temelinde ilerleyebilmesi, toplumsal barış ve siyasi müzakerelerde var olan iyi niyet ve görüşmelerin somutlaşarak hayat bulabilmesi için özgürlüğünden yoksun Kürt siyasilerin özgürlüğüne kavuşması gerektiğine inanmaktayız.

Kürt siyasetçilerinin özgür olmasının, Kürt sorununun demokratik sivil ve siyasi katılım yollarının açık olduğunun somut göstergesi olacağı için müzakereler daha sağlıklı ilerleyecek ve taraflar arasında kararlılığı ortaya çıkaracağını düşünüyoruz. Biz kampanya oluşturucusu ve imzacılar bu konuda gerekli her türlü çalışmanın acilen yapılması gerektiğini dile getirmek isteriz.

KAMPANYAMIZ HAKKINDA NOT:

BU KAMPANYA HATİP DİCLE ŞAHSINDA BAŞLATILMIŞTI VE BAŞARI ELDE EDİLDİ KAMPANYA AMACI DEĞİŞMEDEN HEDEFLENEN İMZA SAYISINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ.

Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook ve Twitter, Email grubundaki arkadaşlarınla paylaşarak daha çok kişinin destek olmasını sağlayabilirsin.

Kampanyamızın hashtag'i:

#SiyasiTutsaklaraÖzgürlük

Bugün İnsan Hakları Derneği imzanı bekliyor!

İnsan Hakları Derneği Erzurum Şubesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Abdullah Gül: Tüm Kürt siyasi tutsaklara özgürlük istiyoruz. Toplumsal barış için, siyasal müzakerelerin sağlıklı ilerleyebilmesi için hapsetme değil özgürlük istiyoruz.». İnsan Hakları Derneği ve imza atan diğer 1.823 kişiye katıl.