Tecavüz,Taciz ve Çocuk Katillerine Ağır Cezalar Verimesi İçin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu kampanyadaki amacım son zamanlarda artan taciz,tecavüz ve çoçuk katillerine en ağır cezaların verlimesi için bu kampanyayı başlatma ihtiyacı duydum buna çözüm olarak idamda bir seçenek olabilir fakat adalet sistemimiz tam anlamıyla sağlam olmadığı için hemde o şahıslar için hafif dahi kalabilir yaptıkları ve yaşattıkları şeyleri o şahıslarada yaşatmak için Karanlık oda denen bir şey var. Bildiğiniz sizofrenik etkiler görüyorlar. Güneş yüzü göstermeyecek şekilde üzerine androjenler ile erkekliğini bitirip duygusal bunalima sürükleyeceksin ve bunu hergün her dakika çekecek çözüme ulaştırabilecek Adalet bakanı sn.Abdulhamit GÜL   Yargıtay başkanı sn. İsmail Rüştü CİRİT Ceza genel kurulu başkanı sn. Abdulhalik YILDIZ VE Cumhuriyet Başsavcısı sn. Mehmet AKARCA ve bunu gibi insanlara ulaştırabilirsek bir sonuca varabileceğimiz inanıyorum her gören destek verip paylaşabilirse daha hızlı yol alabiliriz şimdiden teşekkürler

Bugün Berat imzanı bekliyor!

Berat Özdilek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ABDULHAMİT GÜL: Tecavüz,Taciz ve Çocuk Katillerine Ağır Cezalar Verimesi İçin». Berat ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.