0 have signed. Let’s get to 200!

Yeter artık, bizler buna dur demeliyiz!

Son dönemde dur durmaksızın artan çocuk ve kadın tecavüz olaylarına karşı acil eylem planı hazırladık ve imzanızı ekleyerek destek olmanızı istiyoruz.

Yeter artık bu vahşete sessiz kalmayalım. Çocuklarımızın ve kadınlarımızın ruhlarının ve yaşam sevinçlerinin ellerinden alınmasına seyirci kalmayalım. Kirli eller onların vücuduna dokunamasın artık. Tecavüz esnasında bir ruhun ölümü gerçekleşir, onun diye bu insanlık dışı suçu işliyen en ağır ceza ile  yargılanması gerekir!

Bir toplumun geleceği olan çocukların ve kadınların böyle bir şiddete maruz kalmamaları için toplumdaki tüm vatandaşlarımızın kimliklerini ve dünya görüşlerini bir kenara bırakıp hep birlikte seferber olmaları gerekiyor.

Çocuklara ve kadınlara yönelik cinsel istismara karşı bir toplumsal tepki ve kamuoyu duyarlılığı oluşturmak ve sonrasında hükumeti bu konuda söylem, politika ve faaliyetlerini gözden geçirmeye çağırmak amacıyla ve kanun değişikliği talebiyle bir imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Adelet bakanlığından bu suça, Türk kanun yasasında bulunan en ağır cezanın uygulanması talebinde bulunacağız.

31 mart akşamı sona erecek olan kampanyamızdaki imzaları çocuk ve kadına yönelik tecavüzlerinin ve tacizlerinin son bulması çağrısıyla Adalet Bakanlığına ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sunacağız.

Today: HTKD( Hollanda Türk Kadınları Derneği) is counting on you

HTKD( Hollanda Türk Kadınları Derneği) needs your help with “Abdulhamit Gül Adalet bakanı: Tecavüz edenlere en ağır hukuki ceza uygulansın! Çocuklarımız ve kadınlarımız korunsun.”. Join HTKD( Hollanda Türk Kadınları Derneği) and 109 supporters today.