Kampanya Kapatıldı

SOMA'ya Yardıma Müsaade Edin! #SomaYardım

Bu kampanya 19.923 destekçiye ulaştı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin “Soma Madencisi Yalnız Değil” yardım kampanyasını duyduğumda çok sevindim. Herkese yol gösterdi, yardım etmelerine olanak sağlayacaktı. Tı diyorum çünkü... Manisa Belediyemiz bu konuda hemen harekete geçip, tüm imkanlarını Somalı maden işçileri ve aileleri için seferber etmişken bir engelle karşılaştı.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Valilik yardım için gereken onayı vermemiş. Valilik olarak yardım kampanyasını kendilerinin düzenleyeceğini belirten Vali, belediyenin açtırdığı hesap numaralarını valiliğe devredilmesine de olumsuz yanıt vermiş.

Valiliğin bu yardım kampanyasına izin vermesini ve Manisa Belediyesi ile beraber çalışmasını talep ediyorum. Böyle bir günde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Lütfen Madencilerimize destek olun ve Valilikten Belediye ile beraber çalışmasını isteyin, bu kampanyayı sosyal medyada bolca paylaşın ve elden ele emaille çok sayıda insanın imzalamasını sağlayın.

Bugün Esra Nazenin imzanı bekliyor!

Esra Nazenin Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@abdsavas Manisa Valisi Abdurrahman Savaş: SOMA'ya Yardıma Müsaade Edin! #SomaYardım». Esra Nazenin ve imza atan diğer 19.922 kişiye katıl.