0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı (İARC), asbesti dünyada kanser yapıcı maddeler listesinde 'kesin kanserojen madde' olarak tanımlıyor. Her bina yıkımında bu maddenin denetlenmesi gerekiyor. Aksi taktirde çevreye bu (asbest) zehir saçılıyor. Yıkılan eski binaşardan çıkan ve rüzgarla çevreye yayılan asbest tozlarının gelecek 15-20 yıllık süreçte akciğer kanserine sevep olabileceği uyarısı yapılıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu nun yıkım çalışması geçtiğimiz günlerde başladı. Etrafında 5 hastane, 6 okul, 1 yüksek okul, 2 üniversite bulunuyor. Bütün bu çocuklar ve öğretmenler risk altında. Ben ve birçok veli bu denetim yapılana kadar ve çözüm üretilene kadar çocuklarımızı okula yollamayarak geçici bir çözüm ürettik fakat bu bir çözüm değil. Yetkililer ve ilgililerden yardım, destek bekliyoruz insanlar zehirlenmesin. Abdi İpekçi S. S. Ve diğer tüm binalar denetimli yıkılsın.

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba Diner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımında asbest denetimi yapılsın (1. Derece kanser maddesi)». Tuğba ve imza atan diğer 1.382 kişiye katıl.