Tecavüze Uğrayacak Çocuklardan Biri Sizinki Olabilir! Buna Artık Dur Deyin!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tecavüze Uğrayacak Çocuklardan Biri Sizinki Olabilir!

Bu başlık fazla mı ağır geldi? Sizin çocuğunuza tecavüz edilemeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Emin misiniz? Neyi bekliyoruz neyi? Dünya nüfusu 10 milyarı buluyor. Tek bir çocuğa bile yapılan tecavüzün dünyayı sallaması gerekirken, bir yıl içerisinde ülkede 7 bin çocuk cinsel istismara uğruyor ve bizler seyrediyoruz... Neyi bekliyoruz neyi? Dikkat! Çünkü bu yıl tecavüze uğrayacak binlerce çocuktan biri, sizinki olabilir!

Evet, tüm tecavüz olaylarını sürekli olarak paylaşalım, gözler önüne serelim. Gözlerimizin kapanmasına, sırtımızın olaylara dönmesine bana dokunmayan yılandan banane denilmesine izin vermeyelim. Ses değil GÜRÜLTÜ ÇIKARTALIM!!!

Çocuk tecavüzcülerine en ağır ceza verilmesi için lütfen kampanyamıza destek olun. Artık bu hastalıklı ruhlar ÇOCUKLARIMIZA DOKUNMASIN!!

Bugün Sevde imzanı bekliyor!

Sevde Terzioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Abdülhamid Gül: Tecavüze Uğrayacak Çocuklardan Biri Sizinki Olabilir! Buna Artık Dur Deyin!!». Sevde ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.