Petición cerrada

Comptabilitzem els catalans "del mig"

Esta petición ha conseguido 1.519 firmas


Si ets un català com jo, que no ets ni independentista ni d'ultradreta, que no ets un "patriota" ni un "súbdit" ni un "unionista" ni un "espanyolista" i estas fart que t'etiquetin. Que no vas a manifestacions perque ningú et convoca a donar la teva opinió, només a estar "amb mi o contra mi". Que no penjes banderes al balcó perque et donen bastant igual totes i mai els hi has donat massa importància. I si has viscut tota la teva vida a Catalunya sense sentir-te "oprimit" només preocupat de treballar, prosperar i de ser feliç i fer feliç als que t'importen. Si ja estàs cansat de que sentir que tant Rajoy com Puigdemont parlin en nom "dels catalans" segons els convingui quan ningú t'ha donat un microfon a tu. Si estas cansat de sentir "democràcia" per justificar els actes reprovables d'uns i altres. Si estas fart que només es vegi per les TV a uns quants tertulians d'un bandol o d'altre que ens representen a tots sense que ningú vulgui saber quants són.

Llavors es important que sapigan que no son quatre gats. Al segle XXI no cal fer un referemdums per saber quants som, només cal que signis aixó i ajudis a difondre-ho. Donem-nos visibilitat. Que ens tinguin en compte.

Demanem que s'acabi aquesta irresponsabilitat, que tornem a la convivencia pacifica de fa uns anys on tothom podia tenir les seves opinions sense crispacions. Demanem que Rajoy i Puigdemont resolguin els problemes polítics que es pel que cobren, i que deixin de jugar a escacs fent servir els ciutadans com a peces del seu tauler amb la finalitat d'aconseguir els seus objectius partidistes i de forma totalment irresponsable. Que rebaixin la tensió i deixin de crispar a la gent amb les seves actuacions i declaracions. Que si hem de millorar la democracia que tenim hi han altres mecanismes més útils que forçar un conflicte violent cuinat a foc lent. Demanem que torni el seny abans que sigui massa tard i l'espiral de la situació ens porti a fets que desprès lamentem tots plegats.Hoy: Pedro cuenta con tu ayuda

Pedro Galan de Miguel necesita tu ayuda con esta petición «A tots els catalans: Comptabilitzem els catalans "del mig"». Únete a Pedro y 1.518 personas que ya han firmado.