Petición cerrada

Que “La Flor de Maig” segueixi sent per les persones/entitats del Poblenou

Esta petición ha conseguido 469 firmas


Recuperació veïnal i reobertura de l’Ateneu Flor de Maig de Poblenou

 

Aquest nou projecte, des de l’humiliat, però amb pas ferm, pretén:

 

§  Estendre els valors cooperatius de la Flor de Maig i la resta de cooperatives obreres de Catalunya, tant per les relacions veïnals com pels projectes econòmics de consum i producció

 

§  Donar resposta a les necessitats, els reptes i els desitjos no satisfets en la societat capitalista actual (retallades, pobresa, atur, habitatge, salut integral i de qualitat, sobirania alimentària, igualtat real de gènere, llibertats personals i col·lectives, etc.)

 

§  Contribuir en la recuperació de la memòria històrica del Poblenou i de la ciutat, posant èmfasi en la història del cooperativisme.

 

§  Ser un exemple de gestió de la propietat, fent-la col·lectiva i no especulativa, i per tant, molt més beneficiosa pel conjunt de la societat.

 

§  Comprovar com totes les parts que el maig passat van tancar l’Ateneu Flor de Maig han tingut temps de reflexionar i reconsiderar la seva postura, tot aportant noves solucions.

§  Funcionar a partir d’una organització horitzontal i autogestionada, en consonància amb els valors cooperatius.

 

§  Ser un espai de trobada i d’enriquiment pels col·lectius i entitats de Poblenou i de la ciutat, tot facilitant el naixement de noves entitats.

Recuperem la Flor de Maig, construïm un barri i un país més lliure i més just socialment!

 Hoy: flordemaig3 cuenta con tu ayuda

flordemaig3 Flor de Maig necesita tu ayuda con esta petición «A l’Administració i les autoritats judicials: Que “La Flor de Maig” segueixi sent per les persones/entitats del Poblenou». Únete a flordemaig3 y 468 personas que ya han firmado.