Aşırı hız başka canları yakmasın! #SemihGüneyİçinAdalet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Selam, ben Semih. İlk duruşma 21 Mayıs'ta ve bu öğreneceklerinin sadece 1 dakikaya sığabilen giriş kısmıydı. Zaman ayırıp dinlediğin için teşekkür ederim.

Bazen neşeli, bazen sıkıntılı ama her şeye rağmen hayatın tüm güzellikleriyle yoluna devam eden biriydim. Kısaca senin gibiydim. Ve bir gün her şeyim alındı. O gün gözlerimi ilk kez yumdum. Uyanıp uyanamacağımı bilmeden... Sonrasında ne mi oldu?

Öleceğimi düşünenler iftiraya kadar uzanan yalanlar düşünüp senaryolar yazdı. Ama beklemedikleri bir sorun çıktı. BEN ÖLMEDİM! Ve hikayem burada bitmedi!

Bu canlıların Ankara'da bağlantıları olduğu söylentilerinden bahsetmiyorum.

Çünkü aynaya her baktığında yüzüne, vücuduna bırakılan o izlerin, tedavi olamadığın ve tedavisi olmayan hastalıklarının yaşattığı acıyla uyuyamadığın gecelerde, sana bunları yaşatanlar bir özür bile dilemeyip hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam ederken, yaşayabileceklerine karşı her anlamda hazır ve güçlü olman daha önemli.

Sonraki paylaşımlarda, ölüme yakın birine nasıl iftira atılacağını, nasıl asılsız tutanak hazırlanacağını, canını düşünmeden emanet edebileceğin polis, öğretmen, hukukçu hatta doktorun bile hayatınla nasıl değersiz bir oyuncak gibi oynayabileceğini belge ve delillerle anlatacağım. Çünkü çoğu insan bunları anlatabilecek kadar şanslı olamıyor.

Destek olmak istersen ulaşması gereken insanlara, yerlere ulaştırabilmek en iyi destek olur. Takip edebilir, görmesini istediğin, görmesi gereken kişileri etiketleyebilir ve gönderiyi paylaşabilirsin. Senin desteğinle bazı şeyleri değiştirebiliriz. İnanıyorum ki adalet kazanacak.

Forum Donanımhaber konusu: https://forum.donanimhaber.com/semihguzeyicinadalet-yayayken-90-km-ile-carptilar-yetmedi-iftira-attilar-ama-ben-olmedim--138291901

Forum Donanımhaber ekşisözlük başlığı: https://eksisozluk.com/yayaya-90-km-hizla-carpip-iftira-atmak--6041815

Ekşisözlük başlığı: https://eksisozluk.com/semih-guzey-icin-adalet--6041023